Terror në Angli, një person i armatosur merr peng disa të tjerë
Panorama - 23.10.2017 08:42:05
Një njeri i armatosur me një armë gjahu ka marrë peng disa njerëz në një fushë ku luhej bowling në Nuneaton në Warwickshire të Anglisë. Sipas një dëshmitari, personi në fjalë kishte marrë dy pengje. Sipas mediave të huaja një dëshmitarë tha se ai kishte qenë bashkë me dy djemtë e tij në dhomën e


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: