Trump jep lajmin e mirë: Fundi i Shtetit Islamik është pranë!
Panorama - 23.10.2017 08:42:05
Pas rimarrjes së qytetit sirian të Rakas, fundi i kalifatit Shteti Islamik është pranë, deklaroi sot në një komunikatë të shkruar presidenti amerikan, Donald Trump. ?Kjo fitore e aleancës së dominuar nga kurdët, aleatë të Uashingtonin, njofton fillimin e një faze të re në Siri?, shtoi presidenti amerikan. ?Me çlirimin e kryeqytetit nga Shteti Islamik dhe të pjesës më të


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: