SHBA: Çlirimi i Rakës shënon “fillimin e një faze të re”
Panorama - 23.10.2017 08:42:05
Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson, përgëzoi të premten popullin sirian dhe Forcat Demokratike Siriane (FDS) të mbështetura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për çlirimin e qytetit të Rakës nga DEASH-i. Në një deklaratë, Tillerson tha se SHBA-të janë krenare që udhëheqin koalicionin global 73 anëtarësh në luftën kundër DEASH-it, që është shkatërruar në


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: