Afganistan, 15 të vrarë gjatë sulmit në një universitet
Panorama - 23.10.2017 08:42:05
Së paku 15 persona kanë humbur jetën gjatë sulmit vetëvrasës në Universitetin Marshal Qasim Fahim në kryeqytetin e Afganistanit, Kabul, raporton Anadolu Agency (AA). Zëdhënësi i Ministrisë së Mbrojtjes së Afganistanit, Devlet Veziri, për AA konfirmoi se sulmuesi vetëvrasës me bombë, i cili transportonte studentët aktivizoi mjetin shpërthyes. ?Gjatë sulmit kanë humbur jetën së paku


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: