Shkarkimi i Tillerson, shefi i diplomacisë turke anulon vizitën në SHBA
Panorama - 15.03.2018 11:05:53
Shefi i diplomacisë turke Mevlüt Çavu?o?lu ka anuluar vizitën e planifikuar në Washington për shkak të procesit aktual pas shkarkimit të Sekretarit amerikan të Shtetit, raporton Anadolu Agency (AA). Çavu?o?lu më 19 mars duhej të kryesonte delegacionin turk në vizitën zyrtare në Washington, ndërsa një burim i paemëruar diplomatik për AA konfirmoi se vizita është


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: