Rama paralajmëron ashpër: Do shkrij gjithë zinxhirin e policisë nëse…
Panorama - 23.10.2017 08:42:19
Duke numëruar sukseset e Policisë së Shtetit dhe duke e quajtur sulmin ndaj policisë baltosje nga kazani për demotivimin e policisë, Rama ka bërë edhe një paralajmërim të fortë. ?Nëse sot policia zbulon parcel kanabisi në Rinas, I gjithë zinxhiri aty duhet të shkarkohet në cast. Është e pamundur të justifikohet një prani e tillë


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: