?Imuniteti i Tahirit?, deputeti i PD-së thirrje të fortë shqiptarëve: Kjo qeveri duhet rrëzuar
Panorama - 23.10.2017 08:42:19
Ligji është i pabarabartë për qytetarët, ka qenë kjo ajo që deputeti demokrat Oerd Byluykbashi ka dashur t?ju thotë ndjekësve të tij në ?facebook?. Ai iu ka bërë thirrje shqiptarëve të rrëzojnë qeverinë, pasi sipas tij, ligji është në duart e Edi Ramës dhe është i pabarabartë. ?Mazhoranca socialiste po përdor imunitetin parlamentar për ta


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: