Mediu vizitë në Azerbajxhan, takohet me presidentin e OSCE: Rendësi për oportunitetet ekonomike
Panorama - 15.03.2018 11:06:00
Kryetari i Partise Republikane, zoti Fatmir Mediu ishte i ftuar ne Konferencen e Bashkepunimit te vendeve te “Rruges së Mendafshit” mbajtur ne Baku te Azerbajxhanit. Gjate punimeve te kesaj konfernce ku merrnin pjese politikane te rendesishem evropiane, zoti Mediu mbajti nje fjale para te pranishmeve ne lidhje me sfidat e reja gjeopolitike. Gjithashtu gjate kesaj


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: