Qeveria prish koncesionin. Rishtetëzohet ?Terminali i kontenierëve?
Panorama - 18.03.2017 08:14:10
Qeveria do të rishtetëzojë menaxhimin e Terminalit të kontenierëve në Portin e Durrësit. Gjykata e Shkallës së Parë pranoi kërkesën e Ministrisë së Transporteve për prishjen e koncesionit 35-vjeçar me konsorciumin ?Durrës Container Terminal?, i përbërë nga shoqëritë ?Kurum Shipping? dhe ?Global Ports Holding?. Ministria e Transporteve e ka kërkuar prishjen e koncesionit, sepse pretendon


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: