Zbardhet formula/ Ligji i ri, si do llogaritet taksa për shtëpitë e pronat
Panorama - 12.10.2017 14:53:55
Qeveria ka gati formulën e llogaritjes së taksës së re të pronës, që do të nisë të zbatohet nga 1 janari 2018. Pas miratimit të ligjit, taksa e pronës nuk do të jetë më fikse, por do të llogaritet mbi çmimet fiskale që janë në fuqi. Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, në konferencën


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: