Peleshi: Peshkimi do të përjashtohet nga TVSH
Panorama - 23.10.2017 00:42:25
Sektori i peshkimit do të lehtësohet nga taksat. Me paketën e re fiskale, qeveria do të përjashtojë anijet e peshkimit nga TVSH-ja. Ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi, dje në një takim në Durrës me peshkatarët, i informoi për masat e reja që qeveria do të ndërmarrë. ?Ne po punojmë që në paketën fiskale për vitin


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: