OSHEE: Arkëtimet u rritën, humbjet kanë rënë
Panorama - 23.10.2017 00:42:25
OSHEE-ja i mbyll me performancë pozitive arkëtimet dhe humbjet në rrjet për 9-mujorin e këtij viti. Drejtori i Divizionit Tregtar, Elton Sevrani, deklaroi dje se niveli i humbjeve në rrjet të energjisë deri në shtator është 19,8 për qind. Drejtori i Divizionit tregtar pohoi se kjo është shifra më e ulët që është regjistruar me


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: