Arsimi profesional, Ahmetaj: Rruga e sigurt në tregun e punës
Panorama - 15.03.2018 11:06:16
Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, ishte dje në inaugurimin e hapjes së qendrës shumëfunksionale ?Salih Çela? në qytetin e Elbasanit, e rikonstruktuar falë një investimi në vlerën mbi 130 milionë lekë nga buxheti i shtetit, përfshirë pajisjen e laboratorëve të informatikës, elektronikës, mekanikës dhe terreneve sportive. Ministri Ahmetaj tha se arsimi profesional është


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: