Tretja e shtetësisë përmes “njohjeve” të Serbisë
Zëri - 20.02.2013 16:10:30
Të thuash që dialogu politik Kosovë-Serbi është i pashmangshëm dhe Thaçi si kryeministër i Kosovës është i pashmangshëm, paraqet të njëjtën gjë. Në çastin që Thaçi s'është më kryeministër, dialogu me Serbinë s'është më i pashmangshëm. Dhe, gjersa Thaçi është kryeministër, dialogu me Serbinë është njëmen ...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Luka(4rr4TAckEDq): 11.08.2013 18:34:57
This is just the pefrect answer for all of us
Tomoya(BNmRfyfy6): 02.08.2013 11:07:59
Holy shitzin, this is so cool thank you.
Destination(e61rm2g1): 28.07.2013 06:27:06
There are no words to describe how boacidous this is.