Gjykata franceze merr vendim për mbylljen e një xhamie në Paris
Telegrafi - 26.02.2016 05:31:21
Gjykata franceze ka përkrahur sot vendimin për mbylljen e një xhamie në afërsi të Parisit, për shkak të dëshmive se ky vend ka shërbyer për infiltrimin e islamistëve radikalë.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: