ISIS-i vret mizorisht dy të mitura me gurë, por jo edhe fajtorin e tradhtisë së pretenduar seksuale (Foto/Video, +18)
Telegrafi - 26.02.2016 05:31:21
Hasna 17-vjeçe dhe Madiha 16, kanë vdekur në mënyrën më të tmerrshme të mundshme në qytetin Deir ez-Zor në pjesën lindore të Sirisë, pazi janë akuzuar se kanë shkelur kurorën, raporton Mirror.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: