Biden: Fjalimi anti-meksikan i Donald Trump i rrezikshëm
Telegrafi - 26.02.2016 05:31:21
Zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden kritikoi sot fjalimin anti-meksikan të kandidatit republikan për Shtëpinë e Bardhë, Donald Trump, duke e cilësuar si të rrezikshëm, gjatë një vizite në shtetin fqinj.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: