Dërguti: Simpatizantët e PDK-së do t?i prisnim me kafe
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:28
Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes, Aida Dërguti ka thënë se simpatizantët e PDK-së do t?i presin me kafe, nëse vinë nesër te sheshi.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: