Këto janë parullat që shkruajnë protestuesit (Foto)
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:28
Aktivistët opozitarë shkruajnë parullat e protestës së nesërme, duke qëndruar nën tendat e vendosura para Kuvendit të Kosovës.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: