Kurti insiston në zgjedhje të reja: Kemi nevojë për Kuvend të ri, president të ri, qeverisje të re
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:28
Ish-kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se opozita nuk është duke shkaktuar dhunë, por se dhunë është Zajednica.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: