Selimi: Po i numërojmë ditët e mbetura të Qeverisë
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:28
Që nga e marta, sheshet ?Skënderbeu? dhe ?Ibrahim Rugova? kanë marr një pamje tjetër. Tani, punëtorët e Fabrikës së Tubave të Ferizajit nuk janë të vetmit që protestojnë. Aty janë vendosur edhe protestuesit e partive opozitare të cilët kërkojnë parandalimin e zgjedhjes së Thaçit president.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: