Mësohet se çfarë thirrje u është bërë simpatizantëve të PDK-së
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:28
Burime brenda Partisë Demokratike të Kosovës i kanë thënë portalit Koha.net se në mbledhjen e strukturave të kësaj partie, është marrë vendim që përkrahësve të Thaçit për president t?u bëhet thirrje që mos të festojnë aty ku po proteston opozita.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: