Ambasadorja gjermane uron që Thaçi të ketë mençurinë për t?i bashkuar kosovarët
Telegrafi - 27.02.2016 01:01:33
Ambasadorja e Gjermanisë në Kosovë, Angelika Viets, ka uruar që Hashim Thaçi, i cili u zgjodh President i Kosovës, të ketë fuqinë për të bërë bashkë qytetarët.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: