Isa Mustafa: Sot u votua kundër rrënimit të shtetit
Telegrafi - 27.02.2016 01:01:34
Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, në profilin e tij në Facebook ka shkruar se deputetët sot, në Kuvend, treguan besimin në vetveten.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: