Policia nuk lejon rivendosjen e grevistëve nga Ferizaj
Telegrafi - 27.02.2016 01:01:34
Gjatë përleshjeve të Policisë së Kosovës me protestuesit e opozitës, sot u hoq edhe tenda grevistëve të ish-Fabrikës së Tubave të Komunës së Ferizajit, që janë të vendosur në sheshin ?Skëndërbeu? tash e 643 ditë.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: