Muharrem Nitaj, pyet: A janë shkelur procedurat gjatë zgjedhjes së presidentit?
Telegrafi - 27.02.2016 01:01:34
Anëtari i Kryesisë se Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Muharrem Nitaj, ka pyetur se a u shkelën procedurat kur Kuvendi shkoi në pauzë, pa asnjë arsye, pas raundit të parë të votimit.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: