Mahnitëse ? Manaj e bind yllin e Interit të këndojë këngën ?Kuq e Zi? (Video)
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:57
Ylli shqiptar i Interit, Rey Manaj, ka arritur që të bindë mbrojtësin e Interit, Jeison Murillo të këndojë shqip.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: