Mbreti Besnik, kualifikohet dhe i lë grekët në shtëpi (Video)
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:57
Besnik Hasi me skuadrën e tij Anderlecht ka arritur një kualifikim të madh në Ligën e Evropës.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: