Van Gaal flet për lëndimin e Martial
Telegrafi - 26.02.2016 07:10:57
Menaxheri i Manchester United, Louis Van Gaal, ka deklaruar se lëndimi i Martial nuk është aq serioz.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: