Koalicioni PDK-LDK, me "bekimin" e ndërkombëtarëve
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:45
Koalicionin mes PDK-së dhe LDK-së, më shumë se e kanë dashur partitë që janë pajtuar të qeverisin së bashku, e kanë dashur përfaqësuesit e shteteve të Quintit


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Eren(r3hvKADRM): 14.10.2015 20:11:32
This has made my day. I wish all pogitnss were this good.