Haradinaj: PDK-LDK, koalicioni i natës që do të sjellë degradim
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:45
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka qëndruar sot në qytetin e Gjakovës, ku ka takuar qytetarët dhe strukturat e AAK


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Jay(7IXnjmPcp2z): 14.10.2015 19:19:59
If my problem was a Death Star, this article is a photon topeodr.