Süddeutsche Zeitung: Thaçi mund të dalë para gjyqit!
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:45
E përditshmja gjermane Süddeutsche Zeitung, ka botuar një shkrim ku komenton situatën e fundit në Kosovë


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Hussnain(Kkj5XZur): 14.10.2015 19:47:28
I much prefer inovimatrfe articles like this to that high brow literature.