Thaçi: Po punojmë për ndërtimin e institucioneve, s'përjashtohet Presidenca
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:45
Duke ju referuar deklaratave të Thaçit, nga marrëveshja PDK-LDK preket edhe institucioni i Presidentit, që do të thotë se njëri prej këtyre 2 liderëve do të vendoset në vend të Jahjagës


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Kunjeethu(4mjNyuoscz4p): 14.10.2015 20:09:57
Cheers pal. I do apcperiate the writing.