Berisha: Mbi 250 mijë qytetarë në shesh, protesta më e madhe që ka njohur Tirana
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:23
Në përfundim të protestës përpara Kryeministrisë, ish-kryeministri Sali Berisha shprehet i bindur se në shesh ishin sot mbi 250 mijë qytetarë. Në një reagim në rrjetin social "Facebook", Berisha thekson se kjo ishte protesta më e madhe që ka njohur Tirana


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Aly(S6jWE9DDHr): 14.10.2015 19:36:40
Th'tas the best answer of all time! JMHO