Aksioni për energjinë, Ahmetaj: Do tu kthejmë qytetarëve paratë dhe mundin e humbur
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:23
Ministri Arben Ahmetaj iu bashkua sot në terren aksionit kundër lidhjeve të paligjshme të energjisë. Së bashku me Drejtorin e OSHEE Arben Seferi, Ministri Ahmetaj vizitoi zonën pranë ish-Kinostudios tek Instituti i Kërkimeve Veterinare


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: