Çelet "Bunk Art", Rama: Se fshehim më të shkuarën, do hapim dosjet
BalkanWeb - 22.11.2014 14:01:23
Kryeministri Edi Rama ka çelur sot për publikun ekspozitëm video-muzeale "Bunk Art", një bunker pesëkatësh i ndërtuar nga ish diktatori Enver Hoxha, ku ishin vendosur zyrat dhe banesat e udhëheqësve të lartë komunistë nga ku do të drejtonin dhe vendin gjatë kohës së sulmit të imagjinuar bërthamor Berisha: Rama i tmerruar nga protesta, ka përgatitur për vete bunkerin e bllokut!!


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: