Barcelona, Luis Enrique: "Messi është i lumtur që luan këtu"
BalkanWeb - 22.11.2014 13:15:07
Në vigjilje të sfidës përballë Seviglia-s, Luis Enrique në konferncë për shtyp prek disa çështje, ku nuk munguan dhe pyetjet në lidhje me Lionel Messi-n


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: