AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Para 3 minutash
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Shokon vajza e Eli Farës, nxjerr të pasmet komplet (Foto)
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Marina Fara e cila njihet për linjat e saj seksi dhe nuk ndalet së provokuari me fotografi duke vënë në pah të pasmet dh...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, n&eum...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat m&e...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate

Kosova

Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Shokon vajza e Eli Farës, nxjerr të pasmet komplet (Foto)
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Marina Fara e cila njihet për linjat e saj seksi dhe nuk ndalet së provokuari me fotografi duke vënë në pah të pasmet dh...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, n&eum...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat m&e...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate

Shqipėria

Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Shokon vajza e Eli Farës, nxjerr të pasmet komplet (Foto)
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Marina Fara e cila njihet për linjat e saj seksi dhe nuk ndalet së provokuari me fotografi duke vënë në pah të pasmet dh...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, n&eum...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat m&e...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate

Dituria

Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:29:16
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:29:16
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Shokon vajza e Eli Farës, nxjerr të pasmet komplet (Foto)
BotaSot - 11.07.2016 13:29:16
Marina Fara e cila njihet për linjat e saj seksi dhe nuk ndalet së provokuari me fotografi duke vënë në pah të pasmet dh...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:29:16
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, n&eum...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:29:16
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat m&e...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate

Ekonomia

Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:29:05
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:29:05
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Shokon vajza e Eli Farës, nxjerr të pasmet komplet (Foto)
BotaSot - 11.07.2016 13:29:05
Marina Fara e cila njihet për linjat e saj seksi dhe nuk ndalet së provokuari me fotografi duke vënë në pah të pasmet dh...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:29:05
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, n&eum...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate
Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:29:05
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat m&e...
Tjera nga BotaSot | Komento(0) | Translate

Sporti