AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Para 2 minutash
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kosova

Shqipėria

Dituria

Facebook me qendër për aplikacione
PCWorld Albania - 11.05.2012 08:10:29
Facebook është duke e lëshuar një qendër të re për aplikacione ?një vend për të gjetur aplikacione s...
Tjera nga PCWorld Albania | Komento(0) | Translate
Bing me rezultate edhe nga Facebook dhe Twitter
PCWorld Albania - 11.05.2012 08:10:29
Lëshimi i ri nga Bing do të ofrojë rezultate kërkimi edhe nga faqet si Facebook dhe Twitter. Ndërmarrja Microsoft e ka bë...
Tjera nga PCWorld Albania | Komento(2) | Translate

Ekonomia

Sporti