AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Dje nga ora 18:12:15
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kosova

Shqipėria

Dituria

Ekonomia

Shteti drejt falimentimit
Aktualiteti - 20.10.2011 13:20:45
Përfundimisht Kosova do të ballafaqohet sivjet me deficit të lartë buxhetor, pasi që Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK)...
Tjera nga Aktualiteti | Komento(2) | Translate
Ultimatum i G20-s ndaj Europës
Aktualiteti - 20.10.2011 13:20:45
Ministrat e Financave dhe Guvernatorët e Bankave Qendrore të vendeve të G20-s, që u mblodhën në Paris, i janë drej...
Tjera nga Aktualiteti | Komento(1) | Translate
Rusët në BQK
Aktualiteti - 20.10.2011 13:20:45
Sistemi bankar i Kosovës “ka rënë në duar” të disa shtetasve rusë, përfaqësues të kompanis&e...
Tjera nga Aktualiteti | Komento(0) | Translate
Kosova, vendi më i papërshtatshëm në rajon për biznes
Aktualiteti - 20.10.2011 13:20:45
Njohës të çështjeve ekomomike në Prishtinë, thonë se Kosova vazhdon të mbetet njëra nga vendet më...
Tjera nga Aktualiteti | Komento(4) | Translate
Autostrada në drejtim të Shkupit nis në vitin 2013
Aktualiteti - 20.10.2011 13:20:45
Prishtinë, 16 tetor - Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se në projeksionin buxhetor për vitin 2012 nuk janë p...
Tjera nga Aktualiteti | Komento(1) | Translate

Sporti