AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Sot nga ora 03:45:36
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kthesa? Takimi Donald Trump dhe Kim Jong Un
Deutsche Welle - 10.03.2018 09:00:51
Fillimisht ata e luftuan njëri-tjetrin verbalisht: Kim Jong Un tha për Trump, "i plakuri", ndërsa Trump u kundërpër...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Kosova

Fatmir Limaj sërish me duar të pastra
Deutsche Welle - 10.03.2018 19:02:39
Fatmir Limaj, ish-komandant i UÇK-së, që akuzohej për vrasjen e dy civilëve shqiptarë në tetor të vitit 1998...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipria

Dituria

Ekonomia

Maqedoni: Ligji i gjuhës shqipe mbetet i bllokuar në parlament
Deutsche Welle - 10.03.2018 19:06:19
Ligji për përdorimin e gjuhëve është kthyer sërish në procedurë parlamentare pasi presidenti i Maqedonisë...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Koment i FAZ: Përbetimet e Pekinit
Deutsche Welle - 10.03.2018 19:06:19
Është një rast i përshtatshëm për pushtetmbajtësit e Pekinit që ta paraqesin Kinën si fuqi të pë...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Koment: Polonia dhe antisemitizmi
Deutsche Welle - 10.03.2018 09:17:00
Presidenti polak Duda kërkon falje për fushatën kundër hebrenjve të marsit 1968. Një gjest i rëndësishëm,...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Fatmir Limaj sërish me duar të pastra
Deutsche Welle - 10.03.2018 09:17:00
Fatmir Limaj, ish-komandant i UÇK-së, që akuzohej për vrasjen e dy civilëve shqiptarë në tetor të vitit 1998...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Sporti