AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Sot nga ora 09:36:58
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kosova

Maqedonia para zgjedhjeve lokale - Atmosferë e qetë
Deutsche Welle - 11.10.2017 00:57:15
Fushata për zgjedhjet lokale në Maqedoni ka hyrë në javën përfundimtare. Kritika ka për përzgjedhjen e kandida...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Kosovë: Thaçi i pakënaqur me ndërkombëtarët për Gjykatën Speciale
Deutsche Welle - 11.10.2017 00:57:15
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tha se shqiptarët e Kosovës kanë filluar ta shohin me mosbesim Gjykatën Speciale. ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Konferenca në Tiranë: Ballkani i kthen sytë nga gjuha gjermane
Deutsche Welle - 11.10.2017 00:57:15
Gjuha gjermane - urë bashkëpunimi dhe lidhjesh njerëzore në Ballkanin Perëndimor. Përfundoi në Tiranë punimet ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Tiranë: Konferenca e Parë rajonale e mësuesve të gjermanishtes nga vendet e Ballkanit Perëndimor
Deutsche Welle - 11.10.2017 00:57:15
Në Tiranë zhvillohet Konferenca e parë e përbashkët e mësuesve të gjermanishtes nga vendet e Ballkanit Perëndi...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipëria

Dituria

Ekonomia

Maqedonia para zgjedhjeve lokale - Atmosferë e qetë
Deutsche Welle - 11.10.2017 01:13:13
Fushata për zgjedhjet lokale në Maqedoni ka hyrë në javën përfundimtare. Kritika ka për përzgjedhjen e kandida...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Qeveria e SHBA do ta eleminojë planin e klimës së Obamas
Deutsche Welle - 11.10.2017 01:13:13
Qeveria e Presidentit të SHBA, Trump do t'i japë fund "luftës kundër qymyrit". Me "Clean Power Plan" t&eu...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Koment: Schäuble ikën - politika e kursimit e Eurogrupit mbetet
Deutsche Welle - 11.10.2017 01:13:13
Pas tetë vjetësh në Eurogrup po largohet një ujk i sprovuar në luftë, ministri i Financave të Gjermanisë, Wolf...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Koment: Kufiri i sipërm, i cili nuk lejohet të quhet i tillë
Deutsche Welle - 11.10.2017 01:13:13
Matje politike forcash midis Angela Merkelit (CDU) dhe Horst Seehofer (CSU). Në fund, të dy e gjejnë daljen e emergjencës, mendon ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Sporti