AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Dje nga ora 18:12:15
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kosova

Shqipja e zhvillimi i saj - konferencë e DAFG në Jena
Deutsche Welle - 15.11.2017 01:40:21
Gjuha shqipe, e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja, me këtë titull i ftoi Shoqata e Miqësisë gjermano-shqiptare (DAFG) kureshtar&eum...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipëria

Dituria

Ekonomia

Luftë propagandisitke në Europë
Deutsche Welle - 15.11.2017 01:40:59
Rusia përpiqet ta dobësojë BE-në dhe përhap qëllimisht desinformacion, kryesisht në Ballkanin Perëndimor. P&eu...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Shqipja e zhvillimi i saj - konferencë e DAFG në Jena
Deutsche Welle - 15.11.2017 01:40:59
Gjuha shqipe, e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja, me këtë titull i ftoi Shoqata e Miqësisë gjermano-shqiptare (DAFG) kureshtar&eum...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Puigdemont për marrëveshje mes Katalonjës dhe Spanjës
Deutsche Welle - 15.11.2017 01:40:58
Ish-presidenti i Katalonjës, Carles Puigdemont, e konsideron të mundshme një zgjidhje të konfliktit të Katalonjës pa e s...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Venecia: Luftë transoqeanikëve
Deutsche Welle - 15.11.2017 01:40:58
Çdo ditë ankorohen në Venecia transoqeanikë e vërshojnë me mijëra turistë. Turizmi i pakontrolluar po e k&eu...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Sporti