AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Sot nga ora 03:45:36
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Koreja e Veriut kërcënon SHBA-në me hakmarrje
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:19
Koreja e Veriut kërcënon SHBA-në dhe Korenë e Jugut me hakmarrje për shkak të një manovre të përbashk&eum...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Frikë prej një gare të re armatimi?
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:19
Para 30 vjetësh Gorbaçovi dhe Reagani ranë dakord që të asgjësojnë raketat me rreze të mesme veprimi. Nj&eum...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Happy Birthday: 25 vjet SMS
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:18
Megjithë konkurrencën nga whatsapp apo facebook-messanger sms-të ende mbijetojnë.
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Kosova

Shqipëri: Gjendje e jashtëzakonshme nga rreshjet e pandërprera
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:33
Rreshjet e dendura dhe të vazhdueshme të shiut e kanë sjellë Shqipërinë(1/12/2017) në një situatë rreziku...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Kosovë: Marrëveshja e demarkacionit me Malin e Zi në kuvend
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:32
Marrëveshja e demarkacionit me Malin e Zi e vitit 2015 dhe gjetjet e reja të komisionit të ri shtetëror mbi këtë marr&eu...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipria

Dituria

Ekonomia

Sporti