AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Sot nga ora 09:36:58
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

A do të shesë Rusia gaz në SHBA?
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:16
Në fakt firmat e SHBA duan ta përzënë Rusinë nga tregu evropian i gazit natyror. Por tani është bërë e di...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Turqi: Shtim shqetësues i armëve ilegale
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:16
Çdo vit në Turqi vdesin nga armët e zjarrit rreth 4,500 vetë. 25 milionë pistoleta dhe pushkë duhet të jenë ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Shans për një dialog serioz mes dy Koreve
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:16
Bisedimet për Lojërat Olimpike Dimërore mes Koresë së Veriut dhe Koresë së Jugut janë një shans i ri p&eu...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Fëmijët e IS: ata nuk patën mundësi të zgjedhin
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:16
Më e vonta që prej tatëpjetës së Shtetit Islamik në Siri dhe në Irak është diskutuar se si duhet vepruar ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Kosova

Maqedoni: Parlamenti miraton ligjin për gjuhën shqipe
Deutsche Welle - 12.01.2018 14:20:13
Në Parlamentin e Maqedonisë u votua Ligjin për përdorimin e gjuhëve të bashkësive etnike, me të cilin avancohe...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Maqedoni: Optimizëm për zgjidhjen e çështjes së emrit
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:32
Raundi i ri i bisedimeve për zgjidhjen e kontestit të emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë me ndërmjetësim të mediato...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Shqipëri: Largimi i trurit - shkak ekonomia, siguria publike dhe institucionet e dobëta
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:32
Në Shqipëri ndodh që edhe raportin e invaliditetit ta marrësh me mik. Jo vetëm ekonomia, por sidomos korrupsioni e zhvillimi ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
QUINT-i kategorik kundër shfuqizimit të Gjykatës Speciale
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:32
Vendet e QUINT-it ftojnë udhëheqësit politikë të Kosovës që të heqin dorë nga çdo tentativë s...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Berlini dhe Parisi të shqetësuar me nismën për shfuqizimin e ligjit për Gjykatën Speciale
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:31
Dy emisarë nga ministritë e jashtme të Gjermanisë e Francës Dr. Christian Hellbach dhe Thomas Bertin janë në Prisht...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipria

Dituria

Ekonomia

Koment: 100 ditë debat #metoo - Pse 2018-a është viti i grave
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:42
#metoo ndezi një debat botëror - Qoftë paralajmërimi i Oprah Winfreys për të drejtat e grave apo thirrja e Catherine Den...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Berlini dhe Parisi të shqetësuar me nismën për shfuqizimin e ligjit për Gjykatën Speciale
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:42
Dy emisarë nga ministritë e jashtme të Gjermanisë e Francës Dr. Christian Hellbach dhe Thomas Bertin janë në Prisht...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
A do të shesë Rusia gaz në SHBA?
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:42
Në fakt firmat e SHBA duan ta përzënë Rusinë nga tregu evropian i gazit natyror. Por tani është bërë e di...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Juncker: Bullgaria ka bërë mirë kur e ka vënë Ballkanin si prioritet
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:42
Intervistë e Deutsche Welles me presidentin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, i cili flet për rolin e Bullgarisë si president...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Sporti