AlKosNews
Ballina | Arkivi | Mbi AlKosNews | Azhurno Lajmet
Azhurimi i fundit: Sot nga ora 03:45:36
Lajmet sipas orës: Të gjitha |00:00 - 06:00 | 06:00- 09:00 | 09:00 - 12:00 | 12:00 - 15:00 | 15:00 - 18:00 | 18:00 - 21:00 | 21:00 - 00:00

Bota

Kosova

Maqedoni: Ligji i gjuhës shqipe mbetet i bllokuar në parlament
Deutsche Welle - 11.03.2018 22:32:17
Ligji për përdorimin e gjuhëve është kthyer sërish në procedurë parlamentare pasi presidenti i Maqedonisë...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Shqipria

Dituria

Ekonomia

Michael Harms: Serbia është tani qartësisht proeuropiane
Deutsche Welle - 11.03.2018 22:32:19
Para 15 vitesh, më 12 mars 2003 u vra në Beograd kryeministri serb i orientuar nga reformat, Zoran Xhinxhiç. Emrin e tij e mban tani ...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Europa ime: Kujtesa - Njeriu në vend të kombit
Deutsche Welle - 11.03.2018 22:32:19
Në Poloni po debatohet shumë këto kohë se si mund të flitet për Holokaustin. Shkrimtari Stanislav Strasburger angazhohet...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate
Vrasja e gazetarit në Sllovaki: Sinjal paralajmërues për Europën
Deutsche Welle - 11.03.2018 22:32:19
Politikës europiane dhe opinionit publik jashtë Sllovakisë nuk i janë bërë edhe aq të vetëdijshme sfondi i vra...
Tjera nga Deutsche Welle | Komento(0) | Translate

Sporti